Dagens bra saker

Nu låter jag kanske lite tråkig, som tänker räkna upp saker som har varit bra idag.

  • Äntligen var det lite varmare väder, mulet fast en liten solglimt fick man se också. Kunde ta vårjackan. Regnet kom på kvällen.
  • Arbetsveckans sista dag på jobbet, i morgon blir det andra uppgfiter och ska sitta med o. intervjua arbetssökanden både till boendet och dagligaverksamheten. Alltid intressant att vara med och se hurudana människor söker arbete till ett sånt här ställe. Tycker själv om att få lite omväxling i vardagen.
  • Känner mig glad att jag fick med personalen bort den kluckande ljudet från akvariet, som smått störde på fysioterapin. Det var syrepumpen som hade hade hamnat lite tokigt och gav lite ljud.
    • Trots att jag hade haft fysioterapi på dagen, så kunde jag ikväll trampa 19,2 km på Motomed, 1h. 8 min. Jag var Superglad och nöjd över det. Och glad är jag för att jag beställde pelargonen igår.                                                                                                                                                                                                                                                              Kram 🙂                                                                                                                                              

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.