Belönar mig själv :)

Regnet kom idag och det har varit mulet o. regnigt precis hela dagen, temperaturen visar bara sju värmegrader och halva majmånad har redan farit. Man kan ju hoppas på att naturen skulle bli lite grönare av regnet nu då. Innan jag for till jobbet, kom föreståndaren och sade att jag skulle få vara med på fredagens arbetsintervjuerna, när lite nytt personal ska intervjuas både hit till boendet och dagligaverksamheten. Sen blev det en ledig fredag för mig, och man skulle avboka mina Vippari skjuts, själv lovade jag meddela hemvården om att jag skulle vara ledig.

Tycker att på den senaste tiden har jag haft mycket som har hänt, t.ex. var aktiv och fick att det byggs en ramp till Fiika Cafee, som samtidigt blir också mer handikappvänligt. Vågat stå på mig och säga det som har känts fel. Nu på dagen var jag inne på Bakker.com där fanns massor med blommor. Så hittade jag  en Hästkopelargon.

Hästskopelargon Antik® – Planta

Pelargonium zonale  Antik®

Hästskopelargon Antik®
Denna pelargon mix (Pelargonium zonale) blommar rikligt, växer snabbt och blir mycket höga, de kan bli gott och väl 1,5 meter! Dessutom har de stora blommorna vackra färger. Även om den är stark, kan den behöva klätterstöd. Plocka regelbundet bort vissna blommor, det uppmuntrar den att producera fler blommor. Övervintras frostfritt.

…Visa mer

Gör ditt val

 

Nu fick jag en känsla att jag ville belöna mig själv, och beställde pelargonen. 🙂 Sen bytte vi med assistenten halva av vattnet i akvariet, det blev rent och fint för fiskarna. 🙂 Ikväll kom en vän o. hälsade på mig, vi pratade och hade trevligt att vara inomhus i regnvädret.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.