Menar väl men det blir lite tokigt

Äntligen var det lite varmare väder och soligt, nu kändes vinden inte så kall längre. Kanske det är nu som vädret vänder och blir småningom lite varmare?

På eftermiddagen höll jag på med att prata med kvällspersonalen, och berättade att matbeställningen blev gjord i morse, personalen lyssnade på mig. Sen hörde jag en annan handledare i rummet säga: ”Ja matbeställningen blev gjord i morse.” Då sade jag:  ”Ja det berättade jag ju redan.”Människan tänkte att de andra inte hörde. Just då kände jag en liten irritation inom mig, att man talade över huvudet på mig.

Jag förstår att man menar väl men det blir lite tokigt, när jag har en mun att tala med. Människorna märker inte själva  vad de gör, ibland upplever jag det retfullt. Men, men det var inte den första gången och säkert inte heller den sista. Jag har börjat tänka som så att det visar hur lite människor känner egentligen mig.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.