Ibland är det bra att vara aktiv

Igår var det morsdag, hann inte blogga om dagen, när jag hade lite annat i tankarna, om det nya caféet som ni redan vet. Jag och min familj firade mor med en morsdagslunch på Pavis, det var god mat och trevligt att vara tillsammans.

Idag har jag haft en bra känsla inom mig, när man har varit aktiv i någon sak och märker att resultatet blir bra. Jag är inte den som vill skryta på mig själv, ibland är det bra att vara aktiv. Och det känns underbart att kunna vara med o. påverka en del saker .

Solen skiner men vinden känns kall. Vattenterapin gick bra, och i slutet var mina armar riktigt avslappnade. Så där kom en sak till som gjorde mig glad och på gott humör idag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.