Goda nyheter, jee!!!

För en stund sen fick jag goda nyheter från Fiika. Nu tänkte de att det blir en ingång ( för rullstolar) i huvudingången till caféet och så blir det betydligt enklare att laga en ramp där. Sen skickade de en bild som en modell på ramp.Först är det praktiska saker som de måste reda ut.

Ja jag tyckte själv att tanken lät som en bra lösning, och blev jätteglad, jee!!! 🙂 🙂 Rampen på bilden såg liten och smidig. Glad känner jag mig för att jag tog fram olika synpunkter, som borde beaktas i planeringen. Jag har på känn att det blir nog bra, kan ännu inte förstå att man tog genast itu med detta med rampen efter att jag skrev meddelandet. 🙂 🙂 Och dessutom är jag säker på att caféet får mera kunder när, det blir lättare att  in dit. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.