Funderingar kring dörren och rampen till Fiika Cafe

Nu med tiden har jag fått olika funderingar kring dörren och rampen till Fiika Cafee, som har fötts genom att ha prata med människor. Själv hade jag inte tänkt på att dörren till det gamla Syncentret är smal, och för att rullstolarna ska kunna komma in så borde man göra en bredare dörr. Eller att det är två eller tre trappor dit upp, då kan rampen lätt bli för brant och dessutom hal på vintern. Jag tog och skrev fiika Cafee, såhär gick diskussionen:

Hej, Jag tänkte ännu fråga , att ni har väl laga dörren lìte breďare? Hälsningar Susie
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kiitos yhteydenotostasi. Palataan asian mahdollisian pian.

Hej Dörren lämnar nog som den är

Ok, men jag funderar bara om el-och rullstolar ryms in, själv tycker jag att den är ganska smal(gamla syncentret) Skulle vara bra att tänka på det. Hälsningar Susie

Hej, ursäkta att jag kommer med mina funderingar kring dörren och rampen nu igen. Ifall ni vill se på en bra ramp, så kunde ni gå och se på hurudan ramp Andelsbanken har . Hälsningar Susie Stenberg
 Nu hoppas jag att de skulle fundera på sakerna innan planeringen går vidare som jag tog fram, bättre att göra det ordentligt än att vara efterklok. Jag vill dela det här med mig och tycker att det berör vår lilla stad, den som vill får också dela. Bara bra att få informationen gå vidare! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.