Eftermiddagen i Tellushallen 

Blev i morse lite förvånad över, när en studerande som jag hade bara hälsat i förbi farten  på morgnarna så kom och hjälpte mig. Allt går nog bra, men ibland blir man lite paff, nå efter en stund kom en personal till och sen gick det fint.

Det har varit soligt och kanske lite varmare. Dagen på jobbet blev ju lite kortare, när jag skulle vara eftermiddagen i Tellushallen.

Där fanns det flera olika spel. Själv testade jag på blås-pilkastning, pilen flög nog i tavlan men inte i själva måltavlan.Det är var ganska intressant att gå omkring och se på olika saker. Träffade lite bekanta som jag blev och prata med. Sen kom mor efter mig så körde jag med elrullstolen hem till dom.

Känns bra att vara tillsammans med mor och far. Fuchsiorna växer bra och blev lite toppade idag. Jag börjar nog ge upp meď apelsin trädet, kvistarna börjar att  torka ut.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.