Tillfällen man inte vill missa

I morse innan jag for till jobbet, hörde jag personalen på dagligaverksamheten pratade om morgondagens Speleftermiddag i Tellushallen. Det  är bland annat Folkhälsan som ordnar en eftermiddag med olika slags spel för funktionshindrade. Genast när jag hörde det sade jag att jag vill följa med, för att sådana tillfällen vill man inte missa, och det är inte alltför ofta som de ordnas. Vi kom överens med personalen att jag skulle sluta jobbet lite tidigare, sen ringde man och ändrade min Vippari skjuts. Personalen tyckte att det var trevligt att jag vill följa med.

Soligt och kyligt med bara tre värmegrader, på dagen kom det faktiskt en snöby. Vaktmästaren skojade med mig och undrade om jag inte hade sett på kalendern, när han hjälpte mig med vinterjackan. Och då började jag att skratta. Bra fråga, när månne skulle man få lämna bort vinterkläderna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.