I lä var det riktigt skönt

Hade lite full rulle på eftermiddagen, men det var inte stressigt på något sätt. Det blev fysioterapi nu idag istället för i morgon. På dagens terapi koncentrerade vi oss mera på armarna och rotationer, som kändes bra och jag var nöjd med fysioterapin.

Hann prata lite med mor, som berättade att den gamla elrullstolen ska till Vasa för att kollas upp vad man borde fixa på den., innan den ska tas till villan. Det kyliga men kanske lite varmare och soliga vädret fortsätter ännu. Min vän kom o. hämtade mig, så for vi till Bjärgas och påbörjade örtagårds säsongen. Drivbänken sattes igång med halm o. hästdynga och örterna blev sådda i drivbänken.  Vi var ganska många där ikväll. Jag satt på en stol i solen vid husväggen, dit slapp ingen kall vind och blåsa så i lä var det riktigt skönt.

Jag fick veta att det hade varit någon ergoterapeut som också hade tagit kontakt med Fiika Cafee, angående ramp- och dörr saken, kom det fram i kvällens diskussion med Fiika Cafee. De hade något som de ville fråga mig. Jag tycker att det är bra när intresse finns, att få det nya caféet tillgängligt för alla.

Nu säger jag kram och god natt .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.