Posten var snabb och trevligt att dricka kaffe

När jag kom hem på eftermiddagen, så var det ett paket som väntade på mig. Det var citrusträds plantor i paketet, ringde sen mor som kom efter dom i och med de har bättre utrymme att ha plantorna i. Då hade jag möjligheten att berätta för mor och far nyheten angående rampen, de var också glada som jag. 🙂 Måste säga att posten var snabb, för att idag kom vipsedlarna. Vi paketerade med assistenten morsdags presenten.

Soligt men kyligt väder, kanske lite bättre men långt ifrån behaglig. Ikväll fick jag två kaffegäster, det var två vårdare från hemvården, de kom med wienerbröd så lade vi på kaffe. O vad härligt det var att träffas och trevligt, att dricka kaffe utan att behöva

se på klockan. Prat och skratt, underbar gemenskaps känsla som man har med sina vänner. Jag är glad att vi hittade en dag som passade för alla, och för en stund fick jag glömma alla bekymmer. Kvällen kommer jag att minnas. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.