Vipsedlar och JKG:s vårfest

Det var en dag förra veckan i Vipparin, som jag hörde när en kund frågade chauffören om hur vipsedlarna fungerar. Chauffören berättade att det går att ringa till Ekmans kontor och beställa x antal sedlar som skickas hem och en räkning på dom. Och för varje gång man åker bussen  får man ge en sedel istället för pengar. I all tysthet snappade jag upp informationen, tänkte på att det skulle underlätta betalningen för hemfärden från simhallen. Det är alltid ett räknande och se om småpengarna ska räcka till. Nu idag föreslog jag om möjligheten till personalen som också tyckte att det var en bra idé. Vipsedlarna beställdes åt mig redan idag som kändes riktigt bra.

Usch vilken kall dag det har varit här, bara några värmegrader trots att solen sken.Vinden kändes iskallt, ja, jag tog på mig vinterjackan igen, på dagen var jag glad för att jag valde rätt jacka. I simhallen var det tyst, inga skolelever var där. Min vattenterapi gick bra och jag kände mig nöjd. När jag hade kommit hem så kom far en sväng och hälsade på, det var träffas och pratade en stund.

Ikväll var jag med min gudmor på JKG:s (gymnastik) vårfest, min mor kom också dit. Det var mycket folk där ikväll. Oj vad fina program vi såg, och det var i alla åldrar. De små var härligt att titta på. Sen kom jag hem och fick hjälp, en handledare hade varit så snäll och stannade lite längre för att hjälpa mig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.