Känns helt ofattbart

Jag hade aldrig trott att mitt förra bloggginlägg skulle ha blivit läst av så många människor, nyligen när jag såg på sidvisningarna hade den över 700 visningar och bara för ett inlägg! Idag kommer det att bli ett nytt rekord för bloggen.

Nu tyckte att jag hade bloggat om en aktuell sak som gällde vår lilla stad, ville sprida informationen vidare och delade i olika facebookgrupper som jag är med i. 🙂 Alltså vilka  härliga och uppmuntrande kommentarer det kom från människor som jag inte kände, och inte att förglömma mina fb.vänner. Just då kände jag att inlägget blev skriven på ett bra sätt, och det var nästan helt ofattbart. ”Vadå, är det så många som vill läsa min blogg? Vad har jag gått och gjort? Är det bra eller dåligt?” Börjar inse att ämnet intresserar många, man har kanske funderat på sak som jag, men nu när jag tog initiativet så tycker människorna att det var bra gjort av mig. Själv hoppas jag att det leder till något gott.

Här har det varit solsken och svagare vind, temperaturen låg kring + 4 grader. Jag var med grannarna ute på en promenad, det kändes skönt att få lite frisk luft. Ikväll packade vi med personalen min väska för morgondagens vattenterapi. Jag vill ännu tacka er alla som läste inlägget, det gjorde mig så glad, och ifall någon vill dela  så är det fritt fram att göra det. 🙂

Kram 🙂 ♥♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.