Berättade om problematiken med att komma in till Cafe Fiika & Interiör

Okej, nu skrev jag ett meddelande till Cafe Fiika & Interiör på Facebook, och berättade om problemet att komma in dit till caféet som rullstolsburen. Jag hade nog inte väntat mig ett svar så fort.

Här ser ni diskussionen:

MEDDELANDEN

FIIKA Cafe & Interiör

FIIKA Cafe & Interiör

Susie
”Hej, Cafeet är trevligt men ytterdörren är svår för en rullstolsburen som mig, jag var på kaffe där idag. Samtidigt skulle jag föreslå en ramp så skulle det underlätta att komma med rullstolar, barnvagnar eller rullatorer. Mvh. Susie Stenberg
FIIKA Cafe & Interiör
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kiitos yhteydenotostasi. Palataan asian mahdollisian pian.
FIIKA Cafe & Interiör
Hej Susie. Du har helt rätt, det är problem att slippa in. Vi har pratat om det och vi skall se vad vi kan göra. Det är väl så att en ramp skulle hjälpa mycket?
S.
Ja, något lättare system med dörren. Men en ramp skulle hjälpa mycket. Jag tänker också på som kommer ensam med sina rullstolar.
C.
Jo det skulle vara utmanande. Har du förslag på hur man kunde göra så att man får upp dörren på ett enkelt sätt?
S.
Det som jag kommer att tänka på är en automatiskt dörröppnare, som skulle hållas uppe en viss tid så att man hinner komma in genom dörren. Själv har jag en sådan och det hjälper mig mycket.
Cafe
Man kunde ju ha en knapp att trycka på så det inte öppnas för alla. Vi bör kolla upp saken
S.
Ja det skulle vara bra med en knapp.”
Det låter ju lovande, vi får se vad som händer. Alltid lönar det sig att försöka påverka saker till det bättre tycker jag. Viktigt att informera människor som de kanske inte kommer att tänka på, medan jag som har ett funktionshinder och ser saken från en annan synvinkel. Nu ska jag gå och sova, det har redan hunnit bli en ny dag medan jag har suttit och bloggat.
Kram och god natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.