Värmen blev kortvarigt

Ja gårdagens värme blev kortvarigt. Solen skiner idag men det är bara plus fyra grader och en kall vind, så man har fått ha mössan på sig. Jag har tillbringat en del av dagen med mina vänner, och började fara till Blomqvists Plantskola i Lepplax.

Fångade en sån här på bild. Det märktes att våren är sen i år, busk- och trädplantor hade inga blad, såg lite gråa och tråkiga ut, Liksom blomsäsongen hade inte riktigt kommit igång än. För tillfället fanns det bland annat bara penséer, här har man specialiserat sig på olika äppelträdsorter, rosor och klängväxter.

Vi fortsatte till Jakobstads centrum, gick på  en pizza till Kotipizza,. Jag åt en Opera Special med bland annat skinka och salami, den smakade riktigt  gott. Det blev en sväng på vårmarknaden, luften kändes kall så det var inte roligt att vara på gågatan.

Det blev en kaffe på nya caféet Fiika Cafe & Interiör, Fredrika och Urban Life & Coffee gick i samman och finns i Fredrikas utrymmen. Stället var trevligt, men blev nog smått förvånad över att man inte hade gjort några förändringar med ytterdörren som ska tas upp. Och tala inte om trappsteget som man ska komma upp med rullstolen innan dörren kan öppnas, ja det är inte lätt för en person med funktionsnedsättning att komma själv in till caféet. Jag skulle inte komma in med min elrullstol. Annars var det bra och hade en trevlig dag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.