Många likheter

När jag såg den här videofilmen om CP-skadade tjejen som ritade, blev jag imponerad av det. I hennes rörelser fanns det många likheter, då jag själv ritar eller skriver. Skillnaden är den att jag kan ju tala.
BBC News video.

15 809 027 visningar
BBC News  the 16-year-old girl winning international acclaim.

Abandoned as a baby, meet 16-year-old Tjili who is deaf and has cerebral palsy – she is winning acclaim for her art.

Idag har det varit soligt och upp till +14 grader, hör och häpnad! 🙂 Nej, visst känns det härligt med värme. Ja i morse kändes det inte som om det var fredag, men jag tar nog gärna emot några lediga dagar. Fick fixat lite program åt mig i morgon. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.