Hur många studeranden finns det här?

Jag har lärt att känna personalen som arbetar här på boendet, det är någonting kring 25 stycken så med andra ord ganska många människor. Under de två senaste veckorna har jag sett några nya ansikten som jag inte har sett förut. Ibland kan det vara svårt att veta om det är någon som ska börja jobba här, eller är studerande och kommit på praktik.

Ikväll när jag åt middag i lägenheten, så frågade jag av handledaren: ”Hur många studeranden finns det här? jag hänger inte riktigt med.” ”Tror att de är tre:” Fick jag till svar. Sen fick vi roligt och började skratta, konstaterade bara att det är bra att man inte är ensam som ej hänger med i svängarna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.