Hej från en basturen tjej

Solen sken även idag, sen var det ganska varmt. På jobbet började det lite knaggligt med ett icke samarbetsvillig tangentbord. Efter en stund fick jag på något sätt tangenterna att fungera, och så kunde jag börja jobba. Ibland är tekniken helt något annat än underbart. Likadant när jag skulle fara upp med hissen och äta lunch, då tänkte dörrarna inte gå fast. Därinne satt jag i min elrullstol och på att dörrarna skulle stängas, ja till slut gjorde de det.

Jag fick en längre åktur med Vippari på eftermiddagen, var bland annat till två skolor men där fanns inga elever som ville komma på bussen. Ikväll trampade jag 12,7 km på 44 min. Jag var nöjd, och efter kvällsmålet gick jag i bastun som kändes skönt. Så hej från en basturen tjej. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.