Vårjackan fick komma på, och drömmer om…

I morse var det visst till och med 4 värmegrader som är ovanligt, det har varit väldigt omväxlande från dag till dag. Solen sken och jag vågade ta på mig vårjacken, men vinterjackan får snällt hänga kvar i tamburen ännu ett tag, lite skeptiskt är jag med vädret. Sen var det ganska roligt när det var några i personalen som hade lagt märke till att jag hade en annan jacka. Innan jag for iväg till jobbet såg jag ett nytt ansikte på den dagligaverksamheten, men märkte sen att jag inte var den enda som inte visste mycket om den nya handledaren.

På dagen började det förstås att blåsa, men det blev ändå upp till 8, 9 grader. Arbetsdagen var bra och nu kan jag gott börja med att skriva in maj månads lappar. När jag kom hem så hade en handledare varit vänlig och kvitterat ut mitt paket, som postelijonen hade till mig och jag var så tacksam för det. 🙂 I paketet fanns morsdagspresenten.

Ikväll satt jag och surfade på nätet och drömt om pelargoner. Ibland blir jag riktig sugen på dessa blommor, även om vi har pelargonsticklingar hos min mor. Ja jag längtar väl efter en och möjligtvis en stor pelargon. Bara jag visste var man skulle kunna få tag på sådana. 🙂 Tips?? 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.