Första maj

Tänk att solen sken på första maj, helt underbart att få se solen igen. Hoppas att ni har haft en fin dag, för att det har jag, Vi var med mina föräldrar och åt första majlunch som Soroptimisterna ordnade på Svenska gården och som nu var nyrenoverad och hade fått en ramp för rullstolar på baksidan.  Hade ett gemensamt bord tillsammans med min brors familj och några andra. Maten smakade jättegott liksom varje år. Sen blev det lotteri och vårt bord vann fem vinster.

Efter att vi hade kommit hem satt vi en stund på bakgården, det var faktiskt varmt i solen där var det vinden kunde inte komma åt. Vid en sjutiden kom jag med taxi hit till boendet. Lade min orkidé i vatten, efter kvällsmålet hjälpte personalen mig i duschen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.