Vilken skön lördag

Igår kväll innan jag gick och lade mig fick jag lite örvärk, som gick om när jag tog en aspirin. Känner igen mina symtom och jag har lärt mig vad som hjälper. Sen var det skönt att  kunna sova, vakna pigg och  kry till en ny dag. Efter morgonkaffet gick jag min promenad för att ta en titt på plantorna, som blev svängda så att de inte skulle bli sneda . Plantorna drar sig till dagsljuset.

Solen sken på dagen och det var omkring sju värmegrader, men nu till kvällen blev det mulet.  Jag var med mor till Sunds Trädgård på plantdagar-. Där fanns alla möjliga sorters plantor, köpte en flaska  med orkidé näring åt mig. Sen var vi lite på stan, var till posten och hämtade ut mina paket.

På eftermiddagen kom en vän cyklande till oss. Det var roligt att träffas igen, vi  satt och pratade och åt utländska jordgubbar i köket. Det passade bra när vi var hemma. 🙂 Vilken skön lördag det har varit.

Ni ska ha en skön kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.