Jippi, solskenet kom tillbaka

Efter dessa två snöiga dagar, hade åtminstone jag börjat sakna efter lite sol. Det var halvmulet på morgonen, under dagens lopp kom solskenet tillbaka och jag välkomnar det med öppna armar o. säger jippi.

På jobbet var det en lugn dag också idag. Det kom en ny personal från hemvården och hjälpte mig med lunchen. Ja det gick bra och fint, fast jag inte hade träffat den här människan tidigare. 🙂

När jag hade kommit hem från jobbet, hjälpte mor mig att fylla i reseersättnings blanketten för resorna till o. från Kankaanpää till Folkpensionsanstalten, som vi förde dit idag. Det visade sig att Fpa har att man får boka tider på fredagar och inget annat.

Det kändes bra med helg och få komma till mina föräldrar, blir ju en lite längre helg i och med att det är första maj på måndag. Plantorna hade vuxit massor och såg fina ut. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.