Ah, kommer det mera snö?

Nu i morse var det en personal och bekanta sig med morgonbestyr, då hade jag två handledare hos mig. Men visst går det bättre när någon som är van och är med o. visar, då är det lättare för mig och jag behöver inte komma ihåg precis varje minsta detalj.

Tja, det vintriga vädret har fortsatt idag också, men lite lugnare vind. Mulet och lite snöfall. Man skakar bara på huvudet och funderar: ”Ah, kommer det mera snö?”Tror nog att alla är lika förargade över vädret.

Det blev en lugn dag på jobbet, jag satt mest i elrullstolen. Jag umgicks med mina arbetskamrater, och dagen gick ändå ganska fort. Huvudsaken var att jag var på jobb. 🙂

Med dagens post kom sammandraget från rehabiliteringen i Kankaanpää. Det var ett flersidigt med utlåtandet av terapeuter och personal, det tog en stund att läsa igenom det.

Ikväll trampade jag 18,4 km 1h 6 min. Det gick bra medan jag väntade på min tur  med att få hjälp med kvällsmålet och duschen. Jag tror att det gjorde gott för benen, efter att ha suttit i elrullstolen en hel dag, dessutom är jag nöjd med resultatet som samtidigt är mitt nya rekord. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.