När kommer våren?

I morse blev jag smått chockerad då jag såg ut genom fönstret och det snöade, som det har gjort hela dagen. Sen har det varit en hård vind också. Det var nära på  att jag inte fick ”Spunk” som Pippi Långstrump. Vem skulle tro att det är första maj på måndag, lika bra kunde det vara i början av mars eller något. När kommer våren? Vill ha sol och värme. 🙁 🙁

På jobbet gick det bra. Dagens fysioterapi gick allt annat bra, utom att mina ben ville inte gå bakåt idag. Vi fick hitta på något annat, då jag kände svagheten i mina ben och fötter som fick mig nästan att ramla. Det kan ju bero lite på vädret, och då är det viktigt att kunna lyssna på sin kropp, vad den orkar med eller inte. Sen blev det bland annat lite rotationer.

Ikväll städade en handledare hos mig och bytte rena sängkläder, det var bättre med tid nu idag för att i morgon är det bara en personal. Just har vi lite personalbrist, men då kommer det hjälp från andra stugor.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.