Innehållsrik måndag

Jag hade en mycket innehållsrik måndag. I morse hann jag byta några ord med föreståndaren, vi har inte haft tid att prata sedan jag kom hem från Kankaanpää. Det händer ju ibland att man går om varandra. Nämnde också om personalens uppförande, sen sade jag att jag hade sagt vänligt till att jag behöver ingen handledning utan händer. Den lilla pratstunden kändes bra.

Dagens väder verkligen omväxlande med solsken,hagel och regn. Jag hade en bra arbetsdag, på jobbet hann jag laga alla uppgifter. Vattenterapi gick bra, och det blev lugnt en stund efter att skoleleverna hade gått upp ur vattnet. Och det kändes bättre när handledaren gick och bytte ut duschstol, då kunde jag lättare  stiga själv upp och stå utan att få extra hjälp.

Hem i mellan och äta, fick också hjälp med att byta om kläder för kvällens opera föreställning. Före föreställningen var vi med mina föräldrar bjudna på ett födelsedagskaffe till min brors familj. Opera pjäsen var Trollflöjten, ett samarbete mellan Jakobstads Novia och Karlebys Centrias studeranden. Pjäsen gick på både svenska och finska, sen var sångerna på tyska. Måste beundra hur duktiga studeranden var som framförde  Trollflöjten, och jag tyckte om den. Ikväll var Schaumansalen fullsatt.

Sitter här i pyjamas, tänkte ta någon saltbit medan jag ska kika på en serie via nätet. Nu är det redan midnatt. 🙂

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.