Ännu får vinterjackan hänga med och yoghurthållare

Morgonen var ganska solig och vindstilla, det var kring 0, eller +1 grader. Ja det är snart slutet av april, och ännu får vinterjackan hänga med mig. Bäst att inte tänka på hela väderleken, annars blir man deprimerad, fast lite värme vill jag nog ha.

När jag kom till jobbet blev jag glad, och fick ett datum då två från hemvåds personalen kommer på kaffe till mig. Oj, vad roligt det ska bli att sitta och prata. 🙂 Jag tycker att det var lite trögt att börja jobba idag, men sen gick det bra.

Längs dagen blev det mulet och började att regna. Jag beställde en morsdagspresent, en Yoghurthållare. Låter som en kul sak, beställde en åt mig själv. 🙂

Yoghurthållare

Svensk innovation, bild:/ Smartasaker
nnovatör:

Jan Åkerlind
  • Få ut all yoghurt
  • Mindre matsläng
  • Spar pengar

Visst är det irriterande att inte få ut det sista ur dagens yoghurtförpackningar? Tålamodet räcker oftast inte till att stå och vänta på att yoghurten skall rinna ner i skålen och vi slänger ca 10% av yoghurten i onödan!

Med Yoghurthållaren är detta jobb redan klart när du är hungrig och vill äta. Ställ Yoghurten upp och ner i hållaren när det börjar bli lite kvar i förpackningen och det sista av yoghurten kommer att rinna ner mot förpackningens öppning. Förpackningen står stadigt i yoghurthållaren. Hållaren har också bra storlek som passar i facket på kylskåpsdörren.

Att ta tillvara på allt i förpackningen bidrar inte bara till att mindre mat och förpackningar slängs i onödan, utan sparar även pengar med tiden.

Kundomdömen (1 st)

Betyg på Yoghurthållare i gruppen PRESENTTIPS / Present under 100 kronor hos SmartaSaker.se
Madeleine Sandell
En superbra sak som man själv borde uppfunnit 🙂

Annars har jag tagit det lugnt ikväll, och pratat med några vänner i telefon. Hade inte pratat på en tid, och det kändes bra. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.