För mycket handledning

Mysteriet med Internet löste sig, någon i vår familj hade behövt just den sladden och glömt bort att nämna om saken. Undra på att jag inte kom in på nätet, det var ju bra att jag blev informerad fast lite sent.

Vid sjutiden kom jag hem med taxi, fick hjälp av personalen, det några saker som jag ville göra före kvällsmålet. Bland annat packa upp kläderna för morgonkvällens opera, handledaren föreslog att kläderna skulle kunna sättas på mitt vardagsrumsbordet eller skrivbordet och på tangentbordet.  De här alternativen lät dåliga i mina öron och jag skakade på huvudet, till sist fick jag be att kläderna skulle komma på tvättmaskinen. Sen frågade handledaren om jag ville göra kvällsbestyren just då, men själv tyckte jag att det var lite för tidigt att göra de efter sju, så var det två personal i vår stuga nu ikväll. Det skulle vara annat om man kommer överens då kvällen planeras.

När vi tvättade min nedre del, var det något som jag upplevde lite obehagligt, då blev jag tvungen att be handledaren sluta att göra det. När personalen började se i vilket skick ansikts tvättsvampen var, då sade jag vänligt att jag kan nog själv ta hand om sådana saker. Då kändes bara att det blev för mycket handledning. Försökte förklara att jag inte behöver så mycket handledning och att handledarna är mina händer. En del människor vill så gärna dra oss funktionshindrade över samma kam, även om vi inte är lika. Har att tacka mitt långa tålamod och att jag orkar vara vänlig.

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.