Trött på kylan och stammade Fuchsiorna

Jaha,   hade tänkt sätta mig vid datorn och blogga, men kom inte in på Internet här hos mor och far. Det blev att blogga från mobilen.  Börjar faktiskt bli trött på kylan, det var bara fyra värmegrader på dagen, mulet och ibland kom det regn eller snöblandat regn. Jag fick gå till HM och köpa ett par fingervantar, för att inte frysa om händerna när vi gick på stan.

Sen arbetade vi med mor med blomplantorna, lade stödkäppar bland annar åt krasse och bondbönor som var långa och slingriga. Stammade sen Fuchsiorna, alltså vi tog bort blad som efter toppningen började växa ut på stammen. Det kommer att bli flergreniga Fuchsior, och spännande att se vad det blir av dom. Nu skiner solen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.