Trött men nöjd

Blev riktig nöjd över mig själv, över att jag hann laga alla arbetsuppgifter. Nu är allt under kontroll, och i morgon får jag laga dagens lappar. Handen blev kanske lite trött, när jag höll på med de sista uppgifterna.

På eftermiddagen var det fysioterapi, till en början berättade jag lite om rehabiliteringen för min fysioterapeut. Idag koncentrerade vi oss på mera rotationer, vilket kändes bra för att få mera rörlighet och avslappning  i överkroppen. Till slut blev det lite massage i armen, som inte var så spänd vad jag trodde efter två dagar på jobbet.

Här har det varit mulet väder och kylig vind. Jag är kanske lite trött men nöjd i kroppen, som märks lite på balansen. Annars har jag det bara bra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.