Tillbaka i vardagssvängarna

Det blir en del morgnar som man inte hinner göra allt i sitt hem, liksom idag när vi inte hann med personalen sätta mitt sängöverkast på sängen innan jag for till jobbet. En solig men smått blåsig dag blev det. Nu var Vipparin till och med lite tidig, som jag hade ingenting emot.

Min arbetsdag var bra, det fanns ju en del arbetsuppgifter. Jag tog i en passlig och lugn takt, så min hand skulle orka. En del lappar blev ännu tills i morgon, och sen lovade mina arbetskamrater hjälpa till med gårdagens lappar.

När jag kom hem hade mor och assistenten  hunnit redan komma. Det var trevligt att prata om allt möjligt. Bland annat sade jag att jag vill försöka mig på, att laga stam fuchsia Och läste på nätet hur man gör, mor lovade hjälpa mig med det. 🙂 Mor hade varit snäll och lagt mitt sängöverkast, själv  var jag lite sådär att det råkade sig vara just den dagen som jag inte hade hunnit sätta det på sängen.  Jippii, vi fick med assistenten min e-post att fungera på mobilen, hade missat på några bokstäver när jag ställde in serverna. Det var några saker som vi fixade också , sen gjorde jag själv lite inställningar på meddelanden, och nu börjar telefonen liknar min. Vi tog sen och dammsög akvariet, som kändes bra att få det gjort. 🙂

Ja det känns bra att vara tillbaka i vardagssvängarna.  Jag kom på kvällen igång med trampandet på Motomed, blev nästan 10 km.på 40 min. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.