Påsklördags kramar

Hej, Hoppas att ni har det bra. 🙂 Här har det varit soligt men luften har varit ganska kylig. Var en sväng både till Sammattti och Karisloho. I Karislojo var det häligt att träffa fjolårets blomförsäljare, som blev okså glad över att se mor och mig.Försäljaren var nu på butikens parkering istället för där vid bensinstatione  Ja det blev ju tal bland annat om blommor, vi nämnde om min pelargonen som köptes där. (Själv tror vi med mor att omplanteringen blev för mycket för blomman) Nåja, det komme nya blommor, och jag ska inte grubbla över det. Idag blev det penséer som vi köpte. 🙂

Trots att vi var ute korta stunder så blev mina händer kalla, hade inte orkat sätta vantarna på. Jag var en stund på terrassen, om solen hade skinit skulle det har varit varm, men nu var det lite omväxlande och mulet väder. Annars har det gått i lugnets tecken och matlagning.  🙂

Kuvahaun tulos haulle påsk kramar

Påsklördags kramar till er! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.