Hemma igen och pizza

Innan dagens program kom igång, hann jag packa mina toalettsaker och datorn. Sen var det bara att tömma skrivbordet innan jag åkte hem.  På programmet stod det gym, fysioterapi, grupp och sjuksköterska. Det är nog att vara med på ändå till slutet av rehabiliteringen.

Taxi kom och hämtade mig klockan tre. Resan gick bra och det blev några minuters paus, så jag satt och väntade i bilen. Jag hade i misstag räknat fel ut tiden, men ringde sen åt far när jag var framme på boendet.

Sen for  vi efter en pizza som vi åt här hemma, pizzan smakade gott.  Det är nog skönt att vara hemma igen . 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.