Läkargranskning och packa, packa

Ännu på eftermiddagen hare jag ergoterapi, då  gkorde jag två ljus av bivax. De blev gula med en grön rand. Mina händer jobbade bra när jjag rullade ljusen men med lite hjälp förstås. Sen skulle det vara en grupp med en socialarbetare, ja men nu blev det så att jag var ensam som var där på plats. O ja, det blev en trevlig pratstund, vi pratade med socialarbetaren lite allmänt och om Fpa.

Sen före middagen hade jag läkargranskning. Det vat en trevlig läkare, hade inte trääffat henne förut. Vi gick igenom rehabiteringperioden, nämnde bara mål som jag hade haft. Och ikväll har jag packat, packat, så hemresan börjar närma sig.. Det har nog varit en bra rehabilitering, men visst blir det skönt att  få komma hem igen. 🙂

Kram  : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.