Bedömningen som gick sådär

I morse fick jag äta morgonmålet på rummet, eftersom jag hade vatteeenterapi redan klo 8.00. Jag behövde inte klä så mycket på mig, bara att ta en handduk. Simningen gick bra, gick lite och simmade på rygg. Till slut skulle jag bara försöka slappna av.

Sen blev det dags för slutbedömning av rehabiliteringen, där var ergoterapeut, sjukskötar och en läkare på plalts. Denna gång blev det tyvärr på minussidan i mätningen för att uppnå mitt mål. Jag medgav att det blev inte tränat med bolllen så många gånger som jag borde ha gjort. Motivationen fanns nog där, men kanske omständighetena inte var det bästa. Själv tycker att mål som man ska göra för Folkpensionsanstalten känns lite ”konstgjort.” Ja bedömningen gick sådär. Nu lade jag mål i fortssättningen mera rörlighet i axelpartiet, det får jag både på vatten- och fysioterapi. Människans konditiion skulle inte få mätt eller jämförd, bra om man lyckas bibehålla den kondition man har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.