Ibland blir man fast

Idag blev det mera liv och rörelse här i huset, eftersom det startade två kurser på andra våningen, en barn- och reumakurs. Så det är inte lika tyst, igår var det nästan spöklikt tyst.. På kvällen fick vi ha det allmänna vardagsrummet för oss själva, mina vänner och jag, där vi såg lite på TV och hur det gock i kommunalvalet.

På förmiddagen hade jag tänkt stå över en psykogigrupp,, som inte var värst  lockande, annars har jag deltagit ganska aktivt i grupperna. Jjag och min väninna råkade gå förbi rummet där gruppen hölls, och då märke dragaren oss, Vi gick ändå in dit, där var bara en förutom vi. Alltså inte många, dagens samtalsämne handladde om  sömnen. Ja ibland blir man fast. 🙂

Före lunchen hade jag slutgranskningen i fysiterapi, det var en annan terapeut som gjorde granskningen. Jag gick den sträckan som jag har gått här på fysiotapi, sådär 40 meter. Så gjorde vi lite rotationer med armarna och bollen. I avslappningsgruppen var vi bara två  männinskor, det var någpt.

För en stund sedan pratade jag med mor, som lovade beställa taxin till klockn 15.00 på onsdag. Vi kom överens att jag far till noendet och lämnar elrullstolen där, och så kommer far efter mig o. kommer till dom. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.