Lediga söndagen

Då är det söndag, den lediga dagen här på rehabiliteringen. Tog mig en lite längre sovmorgon. När jag var och åt frukost så var det två andra människor, och på avdelningen är vi bara nio människor. 🙂

Det är ganska skönt att vara  en dag helt ledig. Sen gälller att ta utav de tre  sista dagarna, inn an det blir att åka hem. Efter lunchen var vi med mina vänner lite på gymmet, själv var jag på handgrejen. Solen skiner ibland bakom molnen.

Hade ett hasband som föll från ett bordet och på golvet, så körde i misstag med elrullsten på smycket, som gick sönder, och då blev jag lte ledsen. Men sånt händer. Jag ringde efter personalen som kom och städade bort det som kom från smyvket. hAnnars är det bra med mig. –

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.