Tyst här på rehabiliteringscentret

Jag har konstatreat att det har varit ovanligt tyst här på rehebiliteringscentret ikväll. Nå okej, det var flera människor som åkte hem idag, sen blir det påskhelg och då rehabiliteringsanstalten stängt. Ett avgörande faktor är  att Folkpensionsanstalten inte längre  beviljar  lika mycket anstaltsrehabilliteringar som tidigare, som på sätt och vis lite synd och då blir människorna ännu sämre i skick

Själv har jag aldrig tidigare upplevt att det har varit såhär tyst här. Mina vänner och jag var med några andra klienter på middag, annars var det tomt i matsalen. Det bleb en konstig känsla som man fick. Då kan man ställa sig frågan: ”Hur ser framtiden ut för rehabilteringsanstalter? Vad händer med veteraner och    funktionshindrade?” Det är ingen som vet, bara att det ska sparas i dessa tider. Personligen tycker jag att man gör nedskäringar från fel områden, såsom åldringar och funktionshindrade som inte skulle få blulle drabbas.

Man blir glad om Fpa bebiljar anstaltsrehabilitering, som är välbehövligt. Lite orolig blir man över framtiden. Själv upplever jag rehabiliteiingen som en positiv sak, och det blir ett avbrott i vardagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.