Väntan på mobilen är över

Hann i morse vara några gånger till  receptionen och frågade ifall posten hade kommit, jag väntade så mycket på paketet. Medan jag väntade, fick jag vara på en härlig promenad ute i solen. Strax föe lunchen hade posten kommit, mitt paket fanns bland annat där också. Och vad fanns i  den då? Jo min nya mobil, Samsung Galaxy A3 2017, som också lär vara vattentät och dammsäker. Ja väntan på mobilen på mobilen är över. 🙂

Inga fullträffar på dagens bowling, nio käggor fick jag som mest ner, men det var roligt. Sen kom jag till rummet och började  leka med telefonen och intsallera de appar och program som jag ville ha. Nu är mobilen såsom jag vill att den ska fungera, utom multi.fi e-mailet som ännu är oinstallerat. Sen blev det en snabb middag, innan jag for på fotvård. Det var skönt att få sina fötter ompysslade.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.