Hoppans, jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt

Redan på den  första dagen jag kom hit, anmälde jag mig till en utflykt till Univisn som gör olika slags textile, nu finns både fabrriken och affären i Kankaanpääs grannkommunen Jämijärvi, utflykten ska vara i morgon på eftermiddagen. Nu hade jag glömt att kolla i schemat för hela rehabiliteringsperoden, och glömde bort att jag har fotvåård just när utflykten ska vara. Ikväll när jag såg att morgondagens program hade kommt till rummet, och där stod det fotvård. Först bkev jag lite förvirrad och besviken, hoppans, jag kan  ju inte vara på två ställen samtidigt. Fotvård är något som jag inte avstå , allt annat men inte fotvård. Jag gick till receptionen och berättade att jag hade fått förhinder och inte kunde komma med på utflykt. Ibland är man lite väl tankspridd. 🙂

Ikväll var jag en stund och såg nör man fick laga ljus av bivax. Sen kom personalen och hjälpte mig att gå i duschen, som kändes skönt och fräschade upp. Efteråt ringde jag och pratade en stund med mor.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.