En ny mobil på väg

Det har varit en riktig bra dag med olika terapier och grupper. Hade en litd längre paus vid lunchen så jag gjorde min väninna sällskap, så vi tillsammans och åt. Sen fick jag hjälp av personalen och ringa åt min far, som sa att han skickar en ny mobil på posten åt mig. Jag berättade att telefonen hade varit i samma tillstånd som igår, när vi testade den i morse.

Till eftermiddagen kom solen fram, efter att vädret hade varit mulet. På fysioterapi fick jag jobba mycket med benen, som gicj faktiskt ganska bra. Så töjde fysioterapeut där vid skuldebladen, eftersom min överrygg var spänd. Nu fick jag min t-skjora oom jag trycke jordgubbar klar på ergoterapi, Terapeeuten ville testa min mobil efter att jag berättade om problemet. Något liv fick den i sig, men nu har det stannat på downloading läge och har varit så i snart två timmar.

Jag är glad över att en ny mobil är på väg. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.