Kankaanpää och problem med mobilen

Tidig morgonväckning, redan klockan fem vilket är omänskligt både för mig  och min kropp. Annars har jag inte svårigheter att stiga upp, men såhär tidigt var lite väl . Taxi kom vid en sextiden, jag slumrade lite i bilen, vi stannade för att ta en paus vid Juustoportti efter Jalasjärvi. Då fick jag komma ut med elrullstolen och gick in på café med chauffören. Satt därinne en stund och pratade. Kom fram till Kankaanpää kanske strax efterhalvtio tiden.

Den här gången också fick jag ett eget rum på anstaltsrehabiliterings perioden, det är väl för att jag är van och bo ensam.

Den här fina blombuketten fick jag igår på födelsedagen, så den fick komma med mig hit. 🙂 Känner mig glad över att bilden togs innan det blev tråkigeter med mobilen. Före lunchen hjälpte personalen med att packa upp väskorna och lade datorn i skick åt mig. Sen var det ganska mycket progran längs dagen.

Innan avslappningsgruppen skulle börja stängde en handledare av min mobil. Å jag sjönk i en skön dvala, hörde ibland den berättande rösten, var delvist närvarande och hade ögonen slutna. Sen lades telefoenn på nytt, då kom texten med SAMSUNG men annars var skärmen mörk, ibland hördes det något surrande ljud.  Några karlar i personalen försökte kika och stänga av mobilen men det gick inte  och inte ville den starta upp heller. Och mobilen blev varm. Jag förstår inget vad som har fått telefonen att krångla såhår och det gör ingen annan heller. Sen fick jag hjälp med att ringa från rumstelefonen till pappa och förklarat situationen. I vanliga fall kostar det att ringa från rummet, men nu hade man talat med recptionen om min situationen så jag inte behöver betala. Jag tycker att det var hyggligt gjot. Visst känns det jättetåkigt då mobilen ta och går sönder.

På kvällen pratade med mamma som berättade att pappa och min bror hade börjat fundera ut något i mobilväg, något mer visste hon inte. Då hade vi lagt telefonen i badrummet som stampade på samma stäle, vid kvällsbestyren märkte jag att den hade slocknat. Men nej jag vågar inte sätta telefonen på. Usch vad man kan vara beroende av sin mobil. 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.