April och nya tankar om blommorna

Ja nu är det april och ingen har försökt lura mig, men jag är nog svår att lura. Det har varit kyligt, mulet och rått väder så har det snöat, med andra ord har det varit liksom lite busväder. Fick vara och prova ett par solglasögon som mamma gav mig till födelsedagspresent, idag hade jag behövt ett par snöglasögon ifall det skulle ha funnits. Ha ha ha!!! 🙂 🙂 🙂

Nya tankar om blommorna har vuxit fram i mitt huvud. Visst kändes det lite vemodigt att sätta bort pelargonen, kan inte låta bli att tänka på ifall det omplanteringen som skadade blomman. Nu blir jag inte och grubbla på det, känner mig glad över att apelsin trädet lever och har fina blad. 🙂 Vi toppade fuchsiorna så att de ska bli täta och fina, sen har vi ytterligare fem fuchsior som blev toppade förra veckan. 🙂

Kram och ha en skön kväll 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.