Trevligt med överraskningar

Nu i morse hade vi minus sex grader och medan jag åt morgonmålet så blev det minus sju, kanske det hade något att göra med när solen steg upp. Jag tyckte att det var ganska lustigt.

På jobbet var det en bra arbetsdag. Kändes skönt när Vippari körde mig raka vägen hem, idag var jag ledig från fysioterapi eftersom min fysioterapeut var på kurs. När jag kom hem satte jag med personalen på en tvättmaskin. Sen ringde jag åt en vän, vi pratade en stund och som lovade komma och hälsa på mig ikväll.

Lite senare blev jag glatt överraskad när två vänner kom och hälsade på mig. De ville se mig innan jag åker till Kankaanpää. Och det är alltid roligt att få prata med dom, när de skulle gå så kom besöket jag väntade på. Trevligt med överraskningar, och ibland är det härligt att träffa människor riktigt spontant, utan att ha planerat i förväg. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.