Förhandsrösta och känner mig nöjd att ikonen gick o. gömma

En solig dag men temperaturen visade kring minus noll grader, vinden kändes kylig för omväxlingens skull. På jobbet var det lugnt, men jag fördrev tiden bland annat att prata med arbetskamraterna.

När jag kom hem så blev det dags att gå och förhandsrösta. Valfunktionärerna kom ju hit till boendet, och nu råkade det sig inte  bättre än att jag kände en av funktionärerna. Röstningen gick på det viset, att jag pekade på numret jag ville rösta på och sen viskade valfunktionären i mitt öra om det var rätt eller fel. Första gången blev det lite fel, men sen lyckades det, och jag var glad över allt gick smidigt. 🙂 Medan jag var och röstade kom assistenten till mig.

Sen lyckades vi med att gömma inställningsikonen på mobilskärmen, så jag inte kan i misstag gå och ta bort något från Auto answer, det har faktiskt hänt några gånger att jag har gjort det. Kände mig nöjd och glad över att man kunde gömma ikonen. Mor kom hit en sväng, som var riktigt roligt. 🙂 Assistenten gjorde sen en ansiktsmask åt mig, som fick huden se fräschare och fin ut. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.