Information om minnessjukdomar för anhöriga

Det blev en solig dag, men det blåste lite kallt. Innan jag for till jobbet pratade vi med personalen om att mina Vippari skjuts skulle avbokas medan jag är borta. På ett sätt känns det ganska bra, att nu är det människa som sköter om våra skjuts.

Arbetsdagen var bra. Lagom mycket med jobb, allt kändes rätt så bra och jag hade ändå något att göra. 🙂 Ibland kan jag tycka att det blir lite tråkigt att behöva sitta 35 – 40 minuter i Vipbussen för att komma hem på eftermiddagen. Men jag fick se en bekant på min ”lilla” rundtur, som gjorde mig glad. 🙂

En del av plantorna kom på posten, och mamma var och hämtade dom, som drivs nu upp hos mina föräldrar. Ikväll var jag med mamma och pappa på information om minnessjukdomar för anhöriga till en person med funktionsnedsättning, som hölls på dagligaverksamheten. Människor med funktionsnedsättning/funktionshinder har börjat leva allt längre, har också behovet att undersökning i minnessjukdomar ökat. Kvällen var intressant för allmänbildningen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.