Verkligen konstigt väder och ville bara kolla att allt fungerar

Ja dagens väder har verkligen varit konstigt. Först i morse kom det snöblandat regn som småningom förvandlades till regn, och sen på eftermiddagen började solen skina. Det var bara en kall vind, även om mätaren visade plus sju grader när jag kom hem.

Det gick bra på vattenterapi, när jag gick i vattnet som i början kändes lite kyligt men sen fick jag nog upp mig. 🙂 Armarna har börjat slappna av bra i vattnet. Efter simningen var var jag några minuter i ångbastu. 🙂

När jag var hemma och höll på något med telefonen, kom det ett samtal, orkade väl inte vänta på de sex sekunder att Auto answer skulle svara och hann göra det normala sättet. Sen testade jag på att ändra till fyra sekunder, och ville bara att allt fungerar, så bad jag att personalen skulle ringa mig. Och allt fungerade, blev så glad!! 🙂 🙂 Lycka är att få ha en fungerande mobil. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.