Byta till sommartid

Gårdagen for i ett huj. Vi var med mor till Citymarket, där var det två Yrkesskolelever från kosmetiklinjen som gjorde en gratis manikyr. Det var ju klart att vi gick och tog den, sen fick man naglarna lackade . Jag ville ha ljuslila samma färg som min jacka . 🙂 Solen sken fast det blåste lite  grann.

Till lunch hade vi en god fisksoppa som mor hade lagat. Annars gjorde jag inte så mycket, på kvällen badade jag bastu.

Ja det här med att byta till sommartid, själv förstår jag inte idén med hela saken och det är bara att komma ihåg och ändra klockorna. Nåja idag fick man vänja sig med sommartiden igen. Det var soligt idag också och ganska varmt kring fem, sex grader. Mobilen visade något på + 9 men jag vet inte hur bra man kan lita på.

På dagen hade jag en konstig huvudvärk som inte tänkte gå om, som kom och gick, antingen hade jag sovit för mycket eller så är det något med pollensäsongen som inte ens har hunnit börja ännu. För att då kan jag få en sån huvudvärk. Nu känns det som om värken börjar ge med sig. Jag fick nog slänga min engelska pelargon, den började bli tråkig att se på.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.