Förhandsröstningen ordnas på boendet

Nu i april är det ett kommunalval på kommande, jag hade själv tänkt gå och rösta på förhand eftersom jag är borta på själva valdagen. Innan jag for till jobbet berättade föreståndaren för mig, att den inkommande onsdag kommer det att ordnas förhandsröstning här på boendet. Tackade för informationen, och berättade snabbt om problemet som uppstod förra gången jag skulle rösta. När mor inte skulle ha fått hjälpa mig att skriva numret på röstsedeln. Föreståndaren lovade prata med människorna som har hand om röstningen.

Solen sken riktigt vackert största delen av dagen, vinden var bara kall. På eftermiddagen blev det lite mulet och växlande molnighet. Arbetsdagen var lugn, och jag hann riktigt bra hem till fysioterapi.

Ikväll har jag varit i duschen, och sen böt vi med personalen mina sängkläder. Det blir skönt att gå och sova i rena lakan. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.