En lycklig tjej

I några månader har jag försökt hitta en automatik applikation som skulle öppna mobilsamtalen  då någon  ringer mig, vilket underlättar vardagen ganska mycket och jag kan vara självständig. Många apputvecklare har inte hunnit med mobiluppdateringar och uppdaterat sina applikationer, då har det varit bara att vänta på i hopp om en ny uppdatering, och vid jämna mellanrum har jag kikat på apparna.

Så härom kvällen hittade jag en app Call Manager Pro, vågade inte testa den innan min assistent kom idag, eftersom applikationen kostade 3,19€ och sen har jag fått uppleva att programmet inte har fungerat. På förhand läste jag att appen uppdaterades nu i januari 2017, och hade små små förhoppningar om den.  Assistenten hjälpte mig med att ladda ner applikationen, vi hade hunnit lite se på inställningarna och plötsligt hör jag min mors röst tala. Hann inte höra att telefonen ringde, men jag blev både förvånad och jätteglad över att appen fungerade. 🙂

Sen planterade vi om den engelska pelargonen, som började få gula blad och ville komma i ny jord. Ja här ikväll har det varit en lycklig tjej över att ha hittat en auto answer som funkar. Betalar mer än gärna för en applikation som fungerar!!! 🙂 🙂 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.