Huh, kläderna blev vita igen

Gjorde bort mig lite igår när jag tvättade kläder, märkte helt enkelt inte att både vita och svarta sattes i maskinen. Resultatet blev att en del kläder blev lite gråaktiga till färgen, visst var jag lite snopen då jag kom på vad som hade hänt. I morse fick jag hjälp av personalen som satte de kläder som hade fått den gråa färgen i blöt med blekningsmedel tills jag kom hem från jobbet. Och på eftermiddagen sattes kläderna i maskinen o. snurra en gång, sen på kvällen när de hängdes upp  så märkte jag till min glädje att de var vita. Huh, kläderna blev vita igen. 🙂

Far kom med en ADB människa till mig, som skulle installera min printer. Installationen skedde inte idag som trådlös, sen kom vi överens att den kopplas till en fast printer och då behövs någon kabel till. Kanske ett nytt försök i morgon.

Ikväll följde jag med elrullstolen på grannens fotbollsträning, roligt att få möjligheten och komma lite ut. Det kom lite snöblandat regn när vi gick hem.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.