Fungerar men inte riktigt

I natt fick jag problem med täcket, som var lite jobbigt för mig själv att räta ut och sen hade det kommt ut från lakanet. Så jag tryckte på alarmet. Först tryckte jag en gång… lät det gå några minuter….. och sen en gång till. Nå  efter den andra tryckningen kom personalen till mig, och  hjälpte med täcket. Medan handledaren var hos mig, då först kom alarmsignalen till mobilen ja sådär en tio minuter efter den första tryckningen. Ja det fungerar men inte riktigt.

Själv har jag börjat märka av gatudammet, och i morse var jag lite täppt i näsan, då tog jag en antihistamin. Mådde bra och hade inga större besvär resten av dagen. 🙂 Det var soligt på dagen, till kvällen blev det lite mulet.

Jag  var nöjd med vattenerapin igen. En del rörelser är lättare att göra i vattnet än på torra land. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.